2011. április 27. 04:26 - Flora Keresztély

Think Globally, Act Locally!!!

*ha világbékét akarsz, akkor először a testvéreddel és a szüleiddel legyél békében, azután bocsásd meg a kisebbségeknek és a hülyéknek az országodban, hogy léteznek. Mindezt követve békélj meg a szomszédos országokkal, és fogadd el azt, hogy más helyeken - u.s. - nem minden olyan, mint otthon.

*ha meg akarod védeni a környezetet, akkor ne igyál kólát. 1.) egészségtelen, és tele van mindenféle kemikáliával, ami miatt nem bomlik le a szervezeted, tehát nem komposztálódsz, a komposzt pedig jó a talajnak. 2.) drágább mint a csapvíz. 3.) műanyagpalackban vagy alumínium dobozkában adják, ami szennyezi a környezetet.

*spórolj a vízzel. minek fürödj napi kétszer, ha az etióp gyerek a havi egyel is beéri? te sem vagy különb...

*gyűjtsd a szemetet selectively :D mert az mindenkinek jó! Például a gyerekednek, aki majd elmehet Brazílába, és megcsípetheti magát egy vöröshangyával, mert nem haltak ki, mert az esőerdő sem tűnt el.

Nehogy már Horst Wesselként ünnepeljük a kommunizmust és a fasizmust... Jogokat, véleményt és szabadságot mindenkinek! Főleg jogokat. Van-e jogom a homoszexuálisok jogaiért harcolni, ha nem vagyok az? Van-e jogom tüntetni azért, hogy Észak-Írországban jogokat kapjanak a katolikusok? Haragszik-e Isten, hogy baptista templomban énekeltem, de református vagyok?

Voltam bálban Sebestyénnel. Az iskolájuk háromszor akkora, mint a miénk, ha nem többször, és az egész party kb tízszer előkelőbb volt, mint a miénk. JÓ VOLT. NAGYON JÓ VOLT. Megtanultam, hogy igazából moráviai, mégis utálja a morvákat. És, hogy miért? Mert a morvák is utálják a prágaiakat. HASZNOS, NEM??? A zenetanáránál aludtam, és kb egész este fenn voltunk, és nachost ettünk :D. Reggel közös reggeli volt, a ROXFORT  szerű ebédlőben, és aztán felmentünk a szobájába - OFF BOUNDARIES!!! - tiszta badass-ek voltunk :D és sorozatokat meg vicces videókat néztünki jútúbon.

Este beszélgettünk egy pár sráccal, akik a partnereik elől menekültek... A kameruni el volt ámulva, hogy tudok franciául... nemár, tényleg??? ja, hogy magyar vagy, az más, európában beszélnek nyelveket... a mexicói, aki tudott spanyolul is meg franciául is, leesett állal ált, hogy nem akarom haza/templomba küldeni. NAGYON JÓ VOLT. Rájöttem, hogy gregarious és cavorting vagyok. je suis trés sociale. soy muy simpática! hehahahe... Az igazgató, amikor köszöntött minket - mert igen, át kellett vonulnunk párosával a házukon, és persze Sebestyén három óráig szövegelt hogy hogyan találkoztunk Bostonban, meg milyen mély (haha) a kapcsolatunk - tehát az igazgató össze akart minket adni, és teljesen belélte magát, hogy majd mi ketten megmentjük a közép/keleteurópai országokat, és sok szőke gyereket nemzünk... Ööö... nem. NEM!!!! nem? talán.

Ja, és mindenki odavolt a cuki akcentusunkért... hiába mondogattuk, hogy nincsen. Igaz, hogy én hallom az övét, ő meg az enyémet. :D milyen furcsa a világ.

 

MÉg kismillió mesélnivalóm van, de időm az semennyi. sajnáljatok. 34 nap!!!! :)

 

puszi, Kvetoszlava - u.i.: ha mégegyszer így szólít, megütöm. kveti= virág (csehül elméletileg... kytko? )... haha... háhá. NEM VICCES.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://usaimcoming.blog.hu/api/trackback/id/tr342858344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása